Diner / voorgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Ossestaartsoep
- Ingrediënten:
- aardappel, knoflook, morita chilipeper, ossestaart, sperziebonen, tomaat en ui
- Keuken:
- Mexicaans
- Soort:
- vlees / soep/bouillon
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 14 recepten uit dit boek geindexeerd.
Wij maken jouw kookboeken, zoals Rode rozen en tortilla´s, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Laura Esquivel Rode rozen en tortilla’s Mexico, 1910. Door de familietraditie veroordeeld ongehuwd te blijven, kan Tita alleen met haar Pedro communiceren door de maaltijden die ze bereidt. Zo veroorzaken Tita’s bittere tranen in de bruidstaart een catastrofe op Pedro’s huwelijksfeest, en stort haar zuster zich na het eten van de gestoofde kwartels in de armen van een revolutionair. Rode rozen en tortilla’s is zo niet alleen een magisch verhaal over een hartstochtelijke liefde, maar is tevens een unieke culinaire roman.
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.
Een greep uit de 14 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Diner / voorgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Lunch / lunchgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / nagerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Basisrecept uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / hoofdgerecht uit Rode rozen en tortilla´s:
Drinken uit Rode rozen en tortilla´s:
Diner / nagerecht uit Rode rozen en tortilla´s: