Gestoofde kalfswang met klassieke rodekool

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 48 in Neêrlands roem .

Keuken:
Hollands
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Winterse warme apfelkorn

Een recept uit Veronique Pouw

In klei gebakken appel met calvados

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Goudbrasem uit de oven

Een recept uit André Amaro - Dit is geen kookboek

Eend met bamboe en peultjes

Een recept uit Clara ten Houte de Lange, Anneke Ammerlaan en Annelene van Eijndhoven - Ingrediënten