Bout van jong wild zwijn in zwarte-bessensaus - rouelles de jarret de marcassin braisées au cassis

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 65 in Culinaria Frankrijk .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aardappelmandjes

Een recept uit Cara Hobday, Jo Denbury en Rob White - Keukenhandboek garneertechnieken

Song shu yu - Eekhoornvis in zoetzure saus

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Griessmeelgnocchi

Een recept uit Erik van Loo - Soepen

Eenvoudige eekhoornvis

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken