Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Gebraden lamsvlees met knoflook
- Ingrediënten:
- courgette, knoflook, lamsribstuk, nieuwe aardappeltjes, olijfolie, tomaat en verse tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, boter, courgette, droge witte wijn, kruiden, lamsschouder, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rode wijn, rozemarijn, tomatenpuree, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Casa Moro:
Recept uit Puur Eten 2:
Diner / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Basisrecept uit Culinaria Frankrijk:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Asperges - verrukkelijk veelzijdig:
Mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: