Pascale Naessens - Puur Eten 2

Puur Eten 2

dat je gelukkig maakt

Een boek van Pascale Naessens

We hebben 66 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Puur Eten 2, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Pascale Naessens won de prijs ‘Beste serie-kookboek ter wereld van de voorbije 20 jaar’ op de Boekenbeurs in Frankfurt.De boeken van Pascale Naessens hebben werkelijk een beweging op gang gebracht: mensen genieten weer in alle vrijheid van eten, terwijl ze gezonder en slanker worden. Haar romantische stijl van koken slaat aan vanwege de heerlijke, eenvoudige recepten die voor iedereen haalbaar zijn. Jong en oud, iedereen is enthousiast. ‘Pascale heeft haar volk gezond leren eten’ luidt het. Dat haar manier van koken een groot publiek aanspreekt bewijzen de vele Facebookcommunity’s waar de liefhebbers van de ‘pure keuken van Pascale’ hun ervaringen en recepten delen. Alles begint met passie. Ook dit boek. Pascale leeft dicht bij de natuur en ze houdt van het water. Daar waar de oever en het water elkaar raken, vindt ze ook de zuiverste en lekkerste voeding. Vis, schaaldieren, zeewier, en schapen en koeien die grazen in de polder.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Puur Eten 2

Een greep uit de 66 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Recept uit Puur Eten 2:

Kokkels met groenten

Ingrediënten:
gember, knoflook, kokkels, koriander, lente-ui, peulen, prei, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, sugar snaps en wijn, witte

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Recept uit Puur Eten 2:

Garnalenkoekjes

Ingrediënten:
basilicum, currypasta, gamba's, garnalen, gember, knoflook, lente-ui, rodekool en scampi

Soort:
schaal- en schelpdieren
Toon alle 66 recepten in dit boek