Terug naar Puur Eten 2.

Puur Eten 2 recepten

dat je gelukkig maakt

Pascale Naessens

Overzicht van alle recepten

Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Recept uit Puur Eten 2:

Garnalenkoekjes

Ingrediënten:
basilicum, currypasta, gamba's, garnalen, gember, knoflook, lente-ui, rodekool en scampi

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Recept uit Puur Eten 2:

Vissoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, knoflook, mosselen, paprika, scampi, tomaat, vis, rode wijn en zalm

Soort:
vis
Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Recept uit Puur Eten 2:

Kokkels met groenten

Ingrediënten:
gember, knoflook, kokkels, koriander, lente-ui, peulen, prei, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, sugar snaps en witte wijn

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Pascale Naessens - Puur Eten 2

Recept uit Puur Eten 2:

Tomaat-garnaal

Ingrediënten:
citroen, garnalen, mayonaise, mosterd, pijnboompitten, tomaat en zeekraal

Soort:
schaal- en schelpdieren