Recept uit 2 - Puur Pascale:
Kabeljauw met champignons, garnalen en sausje met kurkuma
- Ingrediënten:
- garnalen, kabeljauwhaasje, kurkuma, paddenstoelen en rode wijn
- Soort:
- schaal- en schelpdieren / vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
We hebben 75 boeken van Pascale Naessens waarvan 12 boeken mét recepten.
Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Pascale Naessens? Registreren is gratis!
Pascale Naessens is een bekende Belgische televisiekokkin.
Pascale Naessens werd geboren in Eeklo op 4 juni 1969. Ze is sinds een tijdje ook presentatrice voor de VTM. Zo presenteert ze al enkele seizoenen het woonmagazine Huis en Thuis. Samen met haar echtgenoot, reporter Paul Jambers, zeilde ze de wereld rond en ontvingen ze bekende Vlamingen op hun zeilboot voor Met Jambers onder Zeil. Met de boot maakten ze ook het toeristische programma Jambers’ Odyssee, een zeiltrip doorheen de Middellandse Zee. Verder presenteerde ze ook TV-makelaar en Red mijn huis. Naast haar tv-werk verzorgt ze ook bedrijfspresentaties.
In 2010 kwam haar kookboek uit: Mijn Pure Keuken, volop genieten en toch slank. Later volgden nog boeken, Puur genieten 1 en 2 en Puur eten.
Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!
Recept uit 2 - Puur Pascale:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Recept uit Puur Pascale:
Ontbijt uit Puur Pascale:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit 2 - Puur Pascale:
Recept uit Mijn Pure Keuken:
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit Puur genieten en toch gezond en slank:
Recept uit 2 - Puur Pascale:
Recept uit Puur genieten 2:
Recept uit Mijn pure keuken 2:
Recept uit Puur Pascale:
Recept uit Puur eten:
Recept uit Puur Pascale:
Recept uit Puur genieten en toch gezond en slank:
Recept uit Puur eten:
Recept uit Puur Pascale:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten: