Pascale Naessens - Mijn Pure Keuken

Mijn Pure Keuken

Een boek van Pascale Naessens

We hebben 55 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Mijn Pure Keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Als model heeft Pascale Naessens jarenlang een strijd gevoerd met haar eetgewoontes. Ze weigerde een leven te leiden waarbij ze calorieën moest tellen en niet meer kon genieten van koken en tafelen. En dus ging ze op zoek naar een andere manier van eten waarbij ze lekker en voldoende kon eten mét respect voor haar lichaam en lijn. Naar een manier die zowel het model, de levensgenieter als de romanticus in haar tevreden stelde. En haar echtgenoot Paul Jambers, want de liefde van de man gaat immers door de maag.

Pascale vond haar evenwicht in de pure keuken waar ze van kon genieten zonder schuldgevoel. De basis van deze keuken zijn goede combinaties, gezonde ingrediënten en de juiste vetten. De verrassing zit ‘m in de eenvoud. Haar gerechten zijn speciaal en toch eenvoudig, ook om te bereiden. Al haar recepten en ondervindingen bundelde ze in haar eerste kookboek Mijn pure keuken. Een boek met veelal mediterraan geïnspireerde recepten op basis van vis, olijfolie, groenten en verse kruiden. En af en toe een stukje vlees voor de vitamine B12.

Alle gerechten zijn samengesteld volgens een combinatiedieet: niemand zal er dus van verdikken en er zal eindelijk komaf gemaakt worden met dat opgeblazen gevoel.
Pascale en Paul kiezen bewust voor de pure keuken en laten de romantiek hoogtij vieren aan tafel.

http://www.linkeroeveruitgevers.be/boeken/p/detail/mijn-pure-keuken


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Mijn Pure Keuken

Een greep uit de 55 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Toon alle 55 recepten in dit boek