Pascale Naessens - 2 - Puur genieten

2 - Puur genieten

en toch gezond en slank

Een boek van Pascale Naessens

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 2 - Puur genieten, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

De gezonde keuken van Pascale Naessens Eten dat je gelukkig maakt, mooier en energieker… Pascale Naessens kiest voor een eenvoudige, natuurlijke manier van eten. Het is zeker geen dieet. Haar pure keuken is een begrip geworden: gezond, bijzonder lekker en weinig werk in de keuken. Gepassioneerd door voeding, volgt Pascale Naessens in 2003 een klassieke opleiding tot restauranthouder. Ze volgt masterclasses bij bekende en minder bekende chefs. Als model reist ze naar Azië en raakt ze geïntrigeerd door de oosterse visie op gezondheid. Ze volgt een opleiding als shiatsutherapeute, als consulente gezonde leefgewoonten, en ze beoefent tai chi. Haar drang naar schoonheid en eenvoud krijgt ook vorm in haar keramiek. Als keramiste ontwerpt ze haar eigen servies en haar keramieklijn Pure is een internationaal succes. Zoals Pascale zelf zegt: ‘Al mijn passies komen samen in mijn boeken.’ Pascale Naessens geeft ook kookworkshops en lezingen over gezonde voeding. Ze schrijft culinaire bijdragen voor lifestylebladen en interviewt wetenschappers over voeding. Pascale Naessens’ boeken weerspiegelen haar persoonlijkheid en haar veelzijdige talenten. Ze maakte zelf alle recepten, ze schrijft de teksten en staat in voor de styling, de vormgeving en de samenstelling van het boek. Met haar derde boek Puur Genieten 1 won ze de Prestige Award op de Internationale Gourmand Awards. Puur Genieten 2 is de bekroning van haar werk.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze editie van dit kookboek hebben we niet bekeken, maar er is wel een (volgens ons) bijna gelijke uitgave geindexeerd. Mogelijk wijken de paginanummers hierdoor iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.