Bouillabaisse van schaaldieren

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 116 in Puur genieten 2 .

Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Soep van de visser

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Vissoep uit de Marche

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Suquet de paix a l'all cremat - Visstoofpot met geroosterde knoflook

Een recept uit Monika Linton - Brindisa

*Monkfish with Mediterranean Flavors: Sous Vide Monkfish Pave, Halibut brandade filled Zucchini Blossom Beignet, Sous Vide Mussel and Spice-Mix Emulsion

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]