Heikki Verdurme en Pascale Naessens - 2 - Mijn pure keuken

2 - Mijn pure keuken

volop genieten en toch slank

Een boek van Heikki Verdurme en Pascale Naessens

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals 2 - Mijn pure keuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Heerlijk gezonde, mediterraan getinte gerechten die toch eenvoudig en snel te bereiden zijn Wij willen het allemaal: gezellig genieten van lekker eten, niet verdikken, gezond blijven en weinig werk. Met mijn pure keuken kan het. Eten hoeft geen strijd te zijn tegen de calorieën. Volop genieten, zonder schuldgevoel, zonder te verdikken. Het is een bevrijding. Elke hap die je eet is goed voor je lichaam. Eindelijk kun je eens ten volle genieten van alle smaken. Je krijgt voldoening op zoveel vlakken. Dit is pas genieten! Het eenvoudige geheim zit hem in de pure keuken. De basis zijn goede voedselcombinaties en goede vetten eten. Het is geen dieet maar een manier van eten die je gezondheid ten goede komt. Je voelt je opgewekter, krijgt meer energie en het werkt afslankend. Iedereen kan er zo aan beginnen en er meteen de voordelen van ondervinden. Het succes van het eerste boek Mijn Pure Keuken van Pascale Naessens was overweldigend. Pascale blijft ook in het najaar haar kookfilosofie trouw: goede voedselcombinaties, de juiste vetten en gezonde ingrediënten. Het nieuwe boek bevat tientallen feestelijke herfst- en wintergerechten, die toch het hele jaar door kunnen smaken. <hr /> Ontdek de wereld van Pascale Naessens op www.purepascale.com - Heerlijk gezonde, mediterraan getinte gerechten die toch eenvoudig en snel te bereiden zijn


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Dit boek bevat o.a. de volgende recepten

Deze exacte versie van dit boek hebben we niet bekeken, maar wel een (volgens ons) nagenoeg gelijke uitgave. Mogelijk wijken de paginanummers iets af. Teveel naar jouw mening? Laat het ons weten.

Een recept uit Pascale Naessens - Mijn pure keuken 2

Recept uit Mijn pure keuken 2:

Hutsepot

Ingrediënten:
knoflook, kool, witte, prei, savooikool, selder, spruiten, ui, varkensvlees en wortel

Soort:
vlees