Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Kalamerli pilav - Pijlinkvisjes met rijst
- Ingrediënten:
- bloem, groene paprika, olie, peterselie, pijlinktvisjes, rijst, rode paprika, ui, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, basmatirijst, boter, ei, gekookte ham, hamvet, kalfsgehakt, kip, knoflook, melk, nootmuskaat, olie, oud witbroodkruim, parmezaanse kaas, peper, peterselie, plantaardige olie, risottorijst, tijmsaus, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Anatolië:
Recept uit De Urban Cook:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Spitsuurkoken - Gezond & Snel:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Recept uit Vegan Genial:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: