Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Kalfsschotel met groenten
- Ingrediënten:
- bloem, bouillon, kalfslapjes, majoraan, olie, peper, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, venkelknol en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, droge witte wijn, gehakt, groene paprika, knoflook, laurier, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Lunch / avondmaal uit Super food voor familie en vrienden:
Diner / hoofdgerecht uit Wok & Stir-Fry Cooking:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Tomaten:
Diner / hoofdgerecht uit Grieks koken:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht uit Italiaans koken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Wokken met Ming:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Vis uit Blik: