Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Kip met sjalotten en tomaat
- Ingrediënten:
- boter, buikspek, kip, kruiden, olijfolie, rode paprika, sjalot, tomaat, verse peterselie, witte wijn en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- stoofgerecht / gevogelte
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, bloem, boter, courgette, ei, groentebouillon, knoflook, kruiden, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode paprika, suiker, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Lichte maaltijd uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Pasta:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / voorgerecht uit Fast food:
Diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Green salads:
Lunch / bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair: