Gestoofd konijn met tomaten en basilicum - spezzatino al pomodoro e basilico

Je vindt dit recept op pagina 1133 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / wild
Bereidingstijd:
120 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Geroosterd gemarineerd konijn

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Coniglio al balsamico tradizionale die Modena (Konijn met balsamicoazijn)

Een recept uit E.G. Baur en I. Ohlbaum - Aan tafel met Verdi

Coniglio al forno - Konijn uit de oven

Een recept uit Elizabeth Romer - Een jaar in Toscane

Konijn in escabeche

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten