Côtes de veau au pistouille - In wijn gesmoorde kalfskoteletten of -biefstukjes met aubergine, tomaat, paprika, knoflook en basilicum

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 352 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aubergines op z'n Marokkaans

Een recept uit Pascale Naessens - Puur genieten en toch gezond en slank

Agnolotti van aubergine, basilicum, pecorino en ricotta salatav

delicious. magazine - 2011-06

Agnolotti van aubergine, basilicum, pecorino en ricotta salata

delicious. magazine - 2011-06

Gegrilde aubergine met basilicumolie

Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!