Kalfskotelet
Kalfskotelet wordt beschouwd als kalfsvlees .
Alternatieve naam:
kalfskoteletten.
Zoek naar kalfskotelet in jouw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kalfskotelet in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste kalfskotelet recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kalfskotelet :
Ingrediënten: kalfskotelet, kappertjes, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, polenta, rode ui, tomaat, ui, zeezout en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bloem, boter, champagne, kalfskotelet, madera, rookspek, slagroom en zilveruitjes
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: kalfskoteletten
Soort: vlees
Ingrediënten: citroenhollandaise, citroenrub, kalfskotelet met bot en koolzaadolie
Keuken: Internationaal
Soort: barbecue/grill / kalfsvlees
Ingrediënten: basilcum, broodkruim, kalfskotelet, koriander, mornaysaus, soubisepuree en truffel
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: bladpeterselie, kalfskoteletten, karnemelk, pastinaak, salie en venkelknol
Soort: salade / vlees
Advertentie
Ingrediënten: ei, geklaarde boter, kalfskoteletten en paneermeel
Ingrediënten: amandelschaafsel, kalfskotelet, málagawijn, olijfolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: appel, calvados, crème fraîche, kalfskoteletten en roomboter
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: ei, fijn paneermeel, geklaarde boter, kalfskotelet en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / kalfsvlees
Ingrediënten: basilicum, boter, droge witte wijn, kalfsjus en kalfskotelet
Keuken: Frans
Soort: kalfsvlees
Advertentie
Ingrediënten: aardappel, demi creme fraiche, ei, kalfskotelet, maïsolie, rozemarijn, tabasco en vleestomaat
Keuken: Hollands
Soort: vlees / rundvlees / aardappelgerecht
Ingrediënten: boter, citroen, ei, kalfskotelet en wit broodkruim
Keuken: Italiaans
Ingrediënten: gerookt spek, kalfsribkotelet, rozemarijn en salie
Soort: barbecue/grill
Ingrediënten: boter, ei, kalfskotelet, paneermeel en plantaardige olie
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: champignons, kalfskoteletten, knoflookteen, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout, radijsjes, ui en verse peterselie
Advertentie
Ingrediënten: aioli, bleekselderij, citroensap, hazelnoot, kalfskotelet, lente-ui, olijfolie, salie, selderijblad, sherryazijn, vastkokende aardappel, verse bladpeterselie en verse salieblaadjes
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: citroen, citroensap, italiaanse saucijsen, kalfskoteletten, knoflook, krabbetjes, lamskoteletten, olijfolie, ongerookte pancetta, rozemarijn en salie
Keuken: Italiaans
Soort: vlees
Ingrediënten: groene paprika, kalfskotelet, suiker, tomaat, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: boter, calvados, crème fraîche, kalfskotelet, peper, rinse appel, slagroom en zout
Keuken: Frans
Soort: vlees
Ingrediënten: champignons, kalfskoteletten, knoflookteen, olijfolie, paprikapoeder, peper en zout, radijsjes, ui en verse peterselie
Advertentie
Ingrediënten: basilicum, bleekselderij, erwten, kalfskotelet, knolselderij, olie, witte peper, worcestershiresaus, wortel en zout
Keuken: Duits
Soort: kalfsvlees
Ingrediënten: kalfskotelet, kippenlever, peper, ui, verse peterselie, witte wijn, zonnebloemolie en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Ingrediënten: bechamelsaus, bloem, ei, eierdooier, geklaarde boter, kalfskotelet, nootmuskaat, paneermeel, peper en zout
Keuken: Italiaans
Soort: vlees / kalfsvlees
Ingrediënten: aardappelmeel, boter, citroensap, kalfskotelet, olijfolie, sherry, verse peterselie, vleesextract en zout
Keuken: Spaans
Soort: vlees
Ingrediënten: bloem, boter, citroen, ei, kalfskoteletten, oud witbrood, paneermeel en panko
Keuken: Italiaans
Soort: kalfsvlees
Advertentie
Wanneer je naar kalfskoteletten zoekt, vinden we dit ingredient ook.
Daarnaast laten we ook de recepten zien die specifiek vragen om kalfsribkotelet .
Kalfskotelet-boeken
Dol op kalfskotelet? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: