Green salads
vegetarische maaltijdsalades warm en koud - gezond en lekker
We hebben 57 recepten uit dit boek geindexeerd.
Word gratis lid
Welkom op heerlijk zoeken
Wij maken jouw kookboeken, zoals Green salads , online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.
Groene salades voor iedereen! In dit boek vind je recepten voor gezonde, groene, lekkere salades met veel kleur- en smaakcontrasten. Behalve recepten voor maaltijdsalades geeft Therese Elgquist ideeën voor heerlijke groene bijgerechten. Wat dacht je van hummus met rode biet en basilicum, grof geschaafde asperge-venkelsalade met peterseliemayonaise of een supersalade met geroosterde broccoli, kiemen en avocadodressing? Laat je inspireren door de vernieuwende recepten in dit boek! Therese Elgquist is schrijver, styliste en receptenmaker. Ze houdt van gezonde, groene, mooie en uitgebalanceerde gerechten met vele texturen en smaken.
Aantekeningen
bij dit boek
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt
bij dit boek
door gebruikers.
Advertentie
Recepten uit Green salads
Een greep uit de 57 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:
Ingrediënten: extra vergine olijfolie, feta, honing, marinade, rodewijnazijn, sjalot, tomaat, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zoutvlokken
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, babyspinazie, citroen, cocktailtomaten, courgette, Himalayazout, knoflook, paprika, plantaardige olie, rode rijst, rode ui, tijm, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en walnoten
Keuken: Frans
Soort: salade / barbecue/grill / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: aardbei, avocado, boekweitkorrels, courgette, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, feta, groene asperge, hazelnoot, Himalayazout, honing, inmaakazijn, paarse bloemkool, plantaardige olie, radijs, rode balsamicoazijn, roze peper, sla, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, water en zout
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: chilivlokken, Himalayazout, limoen, nectarine, plantaardige olie, verse munt en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: amandelpasta, chilivlokken, dadel, Himalayazout, limoensap, tamari en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: chiazaad, gemalen vlozaadvezels, glutenvrije havermout, Himalayazout, plantaardige olie, sesamzaad, walnoten, zonnebloempitten en zoutvlokken
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: amandelpasta, boekweitmeel, chilivlokken, courgette, dadel, farro, Himalayazout, knoflook, korianderzaad, limoensap, munt, olijfolie extra vierge, portobello, sesamolie, sesamzaad, tamari, ui, veldsla, versgemalen zwarte peper, water, witte bonen en zoete aardappel
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: appelciderazijn, bloemkool, boekweitkorrels, cannellinibonen, cantharel, citroenrasp, dijonmosterd, sla, grapefruitsap, Himalayazout, limoensap, oesterzwam, plantaardige olie, sojamelk, spruitjes, sugarsnaps, tamari, verse koriander, verse mierikswortel, versgemalen zwarte peper, zoete aardappel, zoutvlokken en zwarte peper
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: Himalayazout, knoflookpoeder, pindakaas, rijstazijn en tamari
Keuken: Aziatisch
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: boekweitkorrels, boerenkool, cranberry, extra vergine olijfolie, gemalen kaneel, gemalen kruidnagel, gemalen piment, gierst, granaatappel, Himalayazout, honing, lichte tahin, pecannoot, plantaardige olie, saffraanpoeder, sjalot, tamari, venkel, verse peterselie, wittewijnazijn, zoete appel, zoutvlokken en zwarte peper
Soort: salade / pasta/noodles
Ingrediënten: cashewnoten, citroen, Himalayazout en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: bloemkool, cannellinibonen, bonen, gierst, hazelnoot, Himalayazout, kokosolie, limoensap, peterselie, plantaardige olie, radijs, rode paprika, verse bieslook, verse vijg, versgemalen zwarte peper en zongedroogde tomaat
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: aardbeien, appelciderazijn, avocado, gele tomaat, sla, halloumi, limoen, limoensap, munt, plantaardige olie, pompoenpitten, versgemalen zwarte peper, witte quinoa en zoutvlokken
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: agavesiroop, aspergebroccoli, boekweitnoedels, Himalayazout, inmaakazijn, knoflookpoeder, kokosolie, komkommer, lente ui, ongezouten pindas, pindakaas, rijstazijn, tamari, tofu, verse koriander, water, wortel en zwarte rijstnoedels
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: appelciderazijn, babyspinazie, belugalinzen, gedroogde cranberry's, hazelnoten, Himalayazout, kaneel, olijfolie extra vergine, palmkool, plantaardige olie, schorseneer, sinaasappel, spruitjes, versgemalen zwarte peper, zoete appel en zoutvlokken
Soort: salade / groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: amandelen, appelciderazijn, belugalinzen, boerenkool, citroensap, edelgistvlokken, extra vergine olijfolie, gele biet, haverkorrels, Himalayazout, plantaardige olie, prei, rode wijndruiven, snijbiet, veldsla, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout
Soort: salade / pasta/noodles / vegetarisch
Ingrediënten: fijn maïsmeel, lijnzaad, plantaardige olie, pompoenpitten, sesamzaad, zonnebloempitten en zoutvlokken
Soort: brood en broodgerecht / vegetarisch
Ingrediënten: citroen, extra vergine olijfolie, Himalayazout, pecorino, pijnboompitten, verse basilicum en versgemalen zwarte peper
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Ingrediënten: citroensap, doperwten, grote witte bonen, Himalayazout, knoflookpoeder, lichte tahin, olijfolie extra vergine, verse munt en versgemalen zwarte peper
Soort: groenten, aardappels en peulvruchten / vegetarisch
Ingrediënten: agavesiroop, babyspinazie, bladspinazie, bloemkool, gemberwortel, groene sojabonen, grote witte bonen, knoflook, limoen, maïskorrels, noristrooisel, plantaardige olie, rijstazijn, rode spaanse peper, sesamolie, shiitake, tamari, verse koriander en wit sesamzaad
Soort: salade / vegetarisch
Toon alle 57 recepten in dit boek