Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Toscaanse boterige zalm
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, citroensap, dragon, droge witte wijn, ei, halfvolle room, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Het Franse bakboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Diner / hoofdgerecht uit Wild en gevogelte:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: