Bijgerecht uit Allerkerst:
Aardappelpuree met knolselderij
- Ingrediënten:
- boter, broodkruim, knolselderij, kruimige aardappel, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, slagroom, walnoten en zout
- Soort:
- vegetarisch / groente / feestdagen
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, bouillon, groente, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, peper, peterselie, prei, room, rozemarijn, selderij, tijm, ui, vlees, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Junges Gemüse:
Bijgerecht uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Diner / voorgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Crumbles en gratins:
Amuse / diner uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Diner / lunch / voorgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / lunch / voorgerecht uit 3 - Topkoks voor thuiskoks:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe: