- Vol Smaak

Vol Smaak

Koken met verse ingrediënten

Een boek van

We hebben 145 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vol Smaak, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dat smaakt!

Om lekker te kunnen koken heb je maar heel weinig nodig. Met verse ingrediënten, een beetje productkennis en slimme kooktechnieken, tover je gerechten vol smaak op tafel. Dat is precies waar dit kookboek over gaat. Het staat barstensvol lekkere recepten met vers in de hoofdrol.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Vol Smaak

Een greep uit de 145 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:

Sambalboontjes

Ingrediënten:
citroengras, gemberpoeder, ketjap manis, knoflook, laospoeder, sambal oelek, santen, sperziebonen, ui en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegan
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Kip traybake met tzatziki

Ingrediënten:
kalamata olijven, kipdrumsticks, krieltjes, olijfolie, rode ui, tzatziki, venkel en za atar

Keuken:
Grieks
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Paella met mosselen en garnalen

Ingrediënten:
chorizo pamplona, gekookte mosselen, gerookt paprikapoeder, kippenbouillonblokje, knoflook, paellarijst, puntpaprika's, romatomaten, rozemarijn, saffraan, tuinerwten, ui en zwarte tijgergarnalen

Soort:
paella / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Paddenstoelenrisotto

Ingrediënten:
citroen, kastanjechampignons, knoflook, oesterzwammen, olijfolie, paddenstoelenbouillon, pecorino romano, peterselie, risottorijst, sjalot, truffeltapenade en witte wijn

Soort:
vegetarisch / risotto / paddenstoelen
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / voorgerecht uit Vol Smaak:

Wortel-gembersoep met kokosyoghurt

Ingrediënten:
gebakken uitjes, gember, Groentebouilonblokje, kerriepoeder, knoflook, kokosyoghurt, limoen, naanbrood, ui en winterpeen

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Broodje pulled paddo met coleslaw

Ingrediënten:
appelazijn, ciderazijn, dijonmosterd, donkere basterdsuiker, gerookt paprikapoeder, ketchup, oesterzwammen, peterselie, spitskool, tabasco chipotle, vegan mayonaise, winterwortel, witte basterdsuiker en wortel

Soort:
vegan
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Gadogado met rode rijst en satésaus

Ingrediënten:
ei, frituurolie, gember, ketjap manis, kokosmelk, komkommer, kroepoek, pindakaas met stukjes pinda, rode volkorenrijst, sambal manis, sperziebonen, spitskool en tempé

Keuken:
Indonesisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Pittige garnalen met feta

Ingrediënten:
chilivlokken, citroen, extra vierge olijfolie, feta, knoflook, komkommer, peterselie, reuzengarnalen, roomboter, rucola en witte balsamicoazijn

Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Pompoensoep, spicy variant

Ingrediënten:
arachideolie, gemalen kaneel, gemalen komijn, kippenbouillontabletten, knoflook, kokosmelk, pompoen, pompoenpitten, sambal manis, srirachasaus, ui en winterpeen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Vol Smaak:

Vietnamese springrolls met rivierkreeftjes

Ingrediënten:
knoflook, komkommer, koriander, lichte basterdsuiker, limoen, mihoen, munt, rijstvellen, rivierkreeftjes, rode peper, vissaus, winterpeen en wortel

Keuken:
Vietnamees
Een recept uit  - Vol Smaak

Recept uit Vol Smaak:

Pesto

Ingrediënten:
basilicum, extra vierge olijfolie, knoflook, parmezaanse kaas en pijnboompitten

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Quinoasalade met halloumi en peultjes

Ingrediënten:
chilivlokken, citroen, driekleurenquinoa, extra vierge olijfolie, gerookte amandelen, halloumi, parmigiano-reggiano, peultjes, radijs en tuinkers

Soort:
salade / vegetarisch
Toon alle 145 recepten in dit boek