- Vol Smaak

Vol Smaak

Koken met verse ingrediënten

Een boek van

We hebben 145 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vol Smaak, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dat smaakt!

Om lekker te kunnen koken heb je maar heel weinig nodig. Met verse ingrediënten, een beetje productkennis en slimme kooktechnieken, tover je gerechten vol smaak op tafel. Dat is precies waar dit kookboek over gaat. Het staat barstensvol lekkere recepten met vers in de hoofdrol.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Vol Smaak

Een greep uit de 145 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Biet Wellington

Ingrediënten:
balsamicoazijn, bladerdeeg, gedroogde paddenstoelen, kastanjechampignons, knoflook, kruidenroomkaas, olijfolie, rode biet en sjalot

Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Broodje pulled paddo met coleslaw

Ingrediënten:
appelazijn, ciderazijn, dijonmosterd, donkere basterdsuiker, gerookt paprikapoeder, ketchup, oesterzwammen, peterselie, spitskool, tabasco chipotle, vegan mayonaise, winterwortel, witte basterdsuiker en wortel

Soort:
vegan
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Vegan bloemkoolcurry

Ingrediënten:
bloemkool, gemalen kokos, gemalen korianderzaad, gember, knoflook, kokosmelk, kruidnagel, kurkuma, paprikapoeder, tuinerwten, ui en zonnebloemolie

Soort:
curry / vegan
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / voorgerecht uit Vol Smaak:

Broccolisoep met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, kippenbouillon, knoflook, munt, parmezaanse kaas, roomboter, sjalot en volle melk

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Sushisalade met warmgerookte zalm

Ingrediënten:
avocado's, babyromainesla, gezoete rijstazijn, japanse sojasaus, komkommer, mayonaise, norivel, sushirijst, warmgerookte zalm en wasabipasta

Keuken:
Japans
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Pompoensoep, kruidige variant

Ingrediënten:
arachideolie, gemalen kaneel, gemalen komijn, griekse feta, kippenbouillontabletten, knoflook, munt, olijfolie, pompoen, pompoenpitten, ui en winterpeen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Vol Smaak

Recept uit Vol Smaak:

Satésaus

Ingrediënten:
gember, ketjap manis, kokosmelk, pindakaas met stukjes pinda, pinda’s en sambal manis

Keuken:
Indonesisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Vol Smaak

Recept uit Vol Smaak:

Pesto

Ingrediënten:
citroen, knoflook, olijfolie, peterselie en pistachenoten

Keuken:
Italiaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Bijgerecht uit Vol Smaak:

Panzanella

Ingrediënten:
ansjovisfilet, basilicum, ciabatta, extra vierge olijfolie, focaccia, ingemaakte gegrilde paprika, kappertjes, rode ui, rode wijnazijn, taggiasche olijf en tasty tom tomaat

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Gegrilde saté met zelfgemaakte satésaus

Ingrediënten:
arachideolie, gemalen laos, gemberpoeder, ketjap manis, ketoembar, knoflook, rode ui, sambal manis, satésaus en schouderkarbonade

Keuken:
Indonesisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Recept uit Vol Smaak:

Baba ganoush

Ingrediënten:
aubergine, citroen, extra vierge olijfolie, granaatappelpitjes, knoflook, munt en tahini

Keuken:
Libanees
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Spruitjesstamppot

Ingrediënten:
gerookte kipfilet, grove mosterd, halfvolle melk, hazelnoten, knoflook, kruimige aardappel, olijfolie, roomboter, spruiten en ui

Soort:
stamppot
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Vol Smaak:

Carrotcake met roomkaasfrosting en notencrumble

Ingrediënten:
baksoda, crème fraîche, ei, gember, gezouten macadamia, gezouten pecannoten, kaneel, lichte basterdsuiker, limoen, poedersuiker, roomboter, roomkaas, vanillearoma, winterpeen, zelfrijzend bakmeel en zout

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Toon alle 145 recepten in dit boek