- Vol Smaak

Vol Smaak

Koken met verse ingrediënten

Een boek van

We hebben 145 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Vol Smaak, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Dat smaakt!

Om lekker te kunnen koken heb je maar heel weinig nodig. Met verse ingrediënten, een beetje productkennis en slimme kooktechnieken, tover je gerechten vol smaak op tafel. Dat is precies waar dit kookboek over gaat. Het staat barstensvol lekkere recepten met vers in de hoofdrol.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Vol Smaak

Een greep uit de 145 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Spaghetti alla Norma

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, knoflook, olijfolie, ricotta, spaghetti en tomaten uit blik

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Bloemkool mac'n cheese

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, cheddar, halfvolle melk, macaroni grande, panko, parmezaanse kaas, bladpeterselie, rauwe ham en roomboter

Soort:
pasta/noodles / ovenschotel
Een recept uit  - Vol Smaak

Bijgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Vol Smaak:

Pan con tomate

Ingrediënten:
extra vierge olijfolie, knoflook, stokbrood, tabasco chipotle en vleestomaat

Keuken:
Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Recept uit Vol Smaak:

Ovengedroogde tomaatjes

Ingrediënten:
cocktailtomaten, gedroogde oregano, olijfolie, poedersuiker en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Koreaanse bulgogi met botersla

Ingrediënten:
arachideolie, biefstuk, bosui, botersla, japanse sojasaus, ketjap manis, knoflook, pandanrijst, rode peper, sesamolie en sesamzaad

Keuken:
Koreaans
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Gegrilde saté met zelfgemaakte satésaus

Ingrediënten:
arachideolie, gemalen laos, gemberpoeder, ketjap manis, ketoembar, knoflook, rode ui, sambal manis, satésaus en schouderkarbonade

Keuken:
Indonesisch
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Vol Smaak

Bijgerecht uit Vol Smaak:

Zelfgemaakte tomatensambal

Ingrediënten:
arachideolie, blikje tomatenblokjes, citroengras, gemalen laos, groene rawitpeper, knoflook, kokosbloesemsuiker, rode rawitpeper, sjalot en zout

Soort:
vegan
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Pompoensoep, kruidige variant

Ingrediënten:
arachideolie, gemalen kaneel, gemalen komijn, griekse feta, kippenbouillontabletten, knoflook, munt, olijfolie, pompoen, pompoenpitten, ui en winterpeen

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje uit Vol Smaak:

De lekkerste friet

Ingrediënten:
frietaardappel en frituurolie

Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Niçoisebowl

Ingrediënten:
cherrytomaten, dijonmosterd, ei, extra vierge olijfolie, haricots verts, kapperappeltjes, krieltjes, rode wijnazijn, sjalot, snoepkomkommer, tonijn in olijfolie en zwarte olijven

Keuken:
Frans
Soort:
salade
Een recept uit  - Vol Smaak

Recept uit Vol Smaak:

Tzatziki

Ingrediënten:
citroensap, dille, extra vierge olijfolie, griekse yoghurt, knoflook, komkommer, munt en zout

Keuken:
Grieks
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:

Gewokte aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bosui, gember, ketjap manis, knoflook, rode peper, sesamolie, sesamzaad en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / voorgerecht uit Vol Smaak:

Broccolisoep met parmezaanse kaas

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, kippenbouillon, knoflook, munt, parmezaanse kaas, roomboter, sjalot en volle melk

Soort:
soep/bouillon
Toon alle 145 recepten in dit boek