Gepofte knolselderij met champignonsaus en parelcouscous

Je vindt dit recept op pagina 92 in Vol Smaak .

Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
90 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tagliatelle met lamsvlees-tomatensaus

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Knolselderijsoep

Een recept uit J.C. Heidenreich, F.M. Stoll en W.H. de Groot - Het nieuwe Haagse kookboek

Béchamelsaus variatie met kruiden

Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Knoedelsoep met tajerblad

Een recept uit M. Hofwijk, K. Vaneker en Pieter Ouddeken - Mavis kookt