Parelcouscous

Parelcouscous wordt beschouwd als couscous.

Probeer eens AH Parel Couscous (via ah.nl).

Zoek naar parelcouscous in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met parelcouscous in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste parelcouscous recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient parelcouscous:

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Recept uit Sergio's smaakmakers:

Broccoli met lamsoor en witte pens

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, aspergebroccoli, boter, cabernet sauvignon-azijn, citroen, fregola, jonge spinazie, kippenfond, knoflook, knoflookolie, lamsoor, mosterdblad, mosterdzaad, parelcouscous, parmezaanse kaas, pens, sjalot en varkensworst

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Bijgerecht uit Sergio's smaakmakers:

Olijvencouscous

Ingrediënten:
arbequina olijfolie, basilicum, chardonnay azijn, citroen, eetbare bloemen, feta, griekse yoghurt, groene olijf, harissa, hummus, kikkererwt, koriander, munt, parelcouscous, puntpaprika, sjalot, taggiasche olijf, venkelloof en zaatar

Soort:
salade / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Tessa Kiros en M. Chatzikonstantis - De smaak van mijn herinnering

Recept uit De smaak van mijn herinnering:

Couscoussalade

Ingrediënten:
citroensap, couscous, geitenkaas, geroosterde tomaat, kleine komkommer, lente ui, munt en olijfolie

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Couscoussalade

Ingrediënten:
amandelen, aubergine, avocado, bosje bladpeterselie, citroen, couscous, gehakt, kippenbouillon, komkommer, koriander, olijfolie, sumak, tomaten, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Couscous met vis

Ingrediënten:
amandelen, bladpeterselie, couscous, garnalen, laurierbladeren, olijfolie, peperoncino, tenen knoflook, tomaten, tomatenpuree, uien, versgemalen peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Lunch / bijgerecht uit Home made:

Kruidentabouleh met kardemomdressing

Ingrediënten:
bulgur, citroen, couscous, gemengde noten, groene kruiden, honing, kardemompeulen, knoflook, olijfolie, quinoa, rozijnen, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit David Japy, Delphine de Montalier en Jane Teasdale - Rauw

Recept uit Rauw:

Taboule van gekiemde zaden

Ingrediënten:
bloemkool, citroensap, couscous, gekiemde zaden, komkommer, koolzaadolie, lente ui, munt, notenolie en peterselie

Soort:
salade / vegetarisch / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

de couscous karavaan

Ingrediënten:
cashewnoten, citroen, couscous, dille, kurkuma, munt, olijfolie, paprikapoeder, peultjes, rode paprika, rozijnen, yoghurt en zout en peper

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Couscoussalademet uien

Ingrediënten:
basilicum, citroensap, couscous, koriander, munt, olijfolie, peper, platte peterselie, tomaat, ui en zou

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Hoofdgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:

Cuscus trapanese (couscous uit Trapani)

Ingrediënten:
bleekselderij, citroenzest, couscous, kaneelpijpje, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, peterseliestelen, schaal- en schelpdieren, tomaat, ui, vis, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Viscouscous

Ingrediënten:
bleekselderij, couscous, knoflook, olijfolie, peper, platte peterselie, rode ui, tomaat, vis en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Anneke Ammerlaan, Clara ten Houte de Lange en Yolanda van der Jagt - Twaalf maanden lekker eten

Bijgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Couscoussalade met broccoli

Ingrediënten:
bladpeterselie, broccoli, couscous, gemalen komijn, kaneel, olijfolie met chilipeper, sinaasappel, trostomaat en verse munt

Keuken:
Mediterraans
Soort:
salade / vegetarisch / couscous/bulgur/quinoa