Recept uit Elke dag lekker eten:
Supreme Di Pollo Al Limone (Kip Met Kappertjes En Citroen) • Voor 4 Tot 5 • Zomer
- Ingrediënten:
- bloem, bladpeterselie, citroen, boter, gehakt, kappertjes, kipfilet, olijfolie, slagroom, suiker en zout en peper
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, boter, citroen, citroensap, crème fraîche, ei, eidooier, eiwit, fijne kristalsuiker, honing, knoflook, kristalsuiker, melk, munt, olijfolie, peper, peterselie, poedersuiker, pure chocolade, room, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Het kookboek van Tip Culinair:
Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit Het Franse bakboek:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / nagerecht uit De zomerkeuken:
Bijgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / nagerecht uit Hét bakboek!:
Diner / nagerecht / dessert uit Simpel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Honey & co:
Snack / snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Bij de koffie uit Minimania:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert / bij de koffie uit Rijksmuseum kookboek:
Bijgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Brood - 100 internationale recepten:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Picknick / ontbijt / brunch / lunch / buffet / snack of tussendoortje uit Ottolenghi het kookboek:
Ontbijt / diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Oh My Dish: