B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

De zomerkeuken

koken met de beste seizoeningredienten

Een boek van B. Jones en C. Arber

We hebben 30 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals De zomerkeuken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit De zomerkeuken

Een greep uit de 30 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Lunch / hoofdgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:

Thaise rundvleessalade

Ingrediënten:
biefstuk, entrecote, haasbiefstuk, kerstomaatjes, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, limoen, milde rode spaanse peper, oestersaus, olijfolie, romeinse sla, sesamzaad, shii-take en vissaus

Soort:
salade / vlees
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Buffet / bijgerecht uit De zomerkeuken:

Sperziebonen met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, pruimtomaten, sperziebonen, ui, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groentegerecht
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Lunch / buffet / voorgerecht uit De zomerkeuken:

Klassieke gazpacho

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, knoflook, komkommer, olijfolie, rode paprika, tomaat, ui, witbroodkruim, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De zomerkeuken:

Geroosterde-venkelsalade met olijven

Ingrediënten:
bonenkruid, ciderazijn, extra vierge-olijfolie, olijfolie, oranje paprika, venkel, wittewijnazijn, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De zomerkeuken:

In het blad gegrilde maïskolven

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, gedroogde rode peper, maiskolven, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / barbecue/grill / groentegerecht
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Bijgerecht uit De zomerkeuken:

Pompoenen met krieltjes

Ingrediënten:
boter, courgette, dille, griekse yoghurt, krieltjes, lente-ui, pompoen, sour cream, suiker, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groenten en aardappels
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De zomerkeuken:

Salade van watermeloen en feta

Ingrediënten:
azijn, citroensap, extra vierge-olijfolie, feta, friséesla, komijn, pompoenzaadjes, tijm, watermeloen, zonnebloempitten en zwarte olijven

Soort:
salade / vegetarisch / fruit
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Nagerecht uit De zomerkeuken:

Taart van verse vijgen en filodeeg

Ingrediënten:
amandelessence, basterdsuiker, bloem, boter, ei, filodeeg, griekse yoghurt, poedersuiker, room, vanille-ijs, vijgen en volle boerenmelk

Soort:
vegetarisch / gebak/koek/taart/pudding / zoet
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:

Zeevruchtensalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, ciderazijn, citroensap, dijonmosterd, droge witte wijn, extra vierge-olijfolie, garnalen, gedroogde rode spaanse peper, inktvis, knoflook, mosselen, olijfolie, radicchio, st-jakobsschelpen, strandgapers, witlof en wittewijnazijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Picknick / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De zomerkeuken:

Baba ghanoush

Ingrediënten:
aubergine, augurken, citroensap, extra vierge-olijfolie, hete chilisaus, knoflook, komijn, koriander, olijven, paprika's, pitabroodje, stokbrood, tahin en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Bijgerecht / voorgerecht uit De zomerkeuken:

Wraps met spinazie en mozzarella

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, gele courgette, knoflook, mizuna, mozzarellabolletjes, olijfolie, peper, pimpernel, rucola, spinazie, walnotenolie, wittewijnazijn en zout

Soort:
tortilla / vegetarisch / barbecue/grill
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Hoofdgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:

Gebakken kip met pesto

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, kipfilet, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitjes, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:

Pizza met geroosterde groenten

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, basilicum, courgette, gele paprika, halfvolle melk, maïsmeel, margarine, miniaubergine, mozzarella, olijfolie, pruimtomaten, sojameel, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / pizza
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Hoofdgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:

Lamsvleesspiesen

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, gedroogde oregano, knoflook, lamsschouder, paprika, rode ui, slablaadjes, spaanse peper, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De zomerkeuken:

Geroosterde paprika's met roomse kervel

Ingrediënten:
brood, kappertjes, kervelbloemen, olijfolie, rode paprika, roomse kervelblaadjes, roomse kervelbloemen, roomse kervelzaadjes, tomaat en venkelzaad

Soort:
vegetarisch
Toon alle 30 recepten in dit boek