B. Jones

We hebben 14 boeken van B. Jones waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van B. Jones? Registreren is gratis!

Boeken van B. Jones

Kijk voor meer boeken.

Recepten van B. Jones

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Lunch / avondmaal uit De zomerkeuken:

Kruidige sardines met venkelsalade

Ingrediënten:
citroen, grof zout, kaneel, komijn, komijnzaad, koriander, korianderzaad, lente-ui, olijfolie, paprikapoeder, roze grapefruit, sardines, ui, venkel, zeezout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
vis
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Lunch / avondmaal uit De zomerkeuken:

Gemengde salade en olijven

Ingrediënten:
citroensap, cottage cheese, crème fraîche, dille, dragon, extra vierge-olijfolie, gedroogde oregano, groene paprika, knoflook, komkommer, munt, peterselie, rode ui, rodewijnazijn, rucola, sla, tijm, tomaat, witte kool, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:

Thaise rundvleessalade

Ingrediënten:
biefstuk, entrecote, haasbiefstuk, kerstomaat, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, lichtbruine basterdsuiker, limoen, milde rode spaanse peper, oestersaus, olijfolie, romeinse sla, sesamzaad, shii-take en vissaus

Soort:
salade / vlees
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De zomerkeuken:

Geroosterde paprika's met roomse kervel

Ingrediënten:
brood, kappertjes, kervelbloemen, olijfolie, rode paprika, roomse kervelblaadjes, roomse kervelbloemen, roomse kervelzaadjes, tomaat en venkelzaad

Soort:
vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:

Lamsvleesspiesen

Ingrediënten:
citroensap, extra vierge-olijfolie, gedroogde oregano, knoflook, lamsschouder, paprika, rode ui, slablaadjes, spaanse peper, tijm, ui, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / barbecue/grill
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De zomerkeuken:

Geroosterde-venkelsalade met olijven

Ingrediënten:
bonenkruid, ciderazijn, extra vierge-olijfolie, olijfolie, oranje paprika, venkel, wittewijnazijn, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:

Pizza met geroosterde groenten

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, basilicum, courgette, gele paprika, halfvolle melk, maïsmeel, margarine, miniaubergine, mozzarella, olijfolie, pruimtomaten, sojameel, zout en zwarte peper

Soort:
pizza / vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / nagerecht uit De zomerkeuken:

Summer pudding

Ingrediënten:
aardbeien, bosbessen, crème fraîche, double cream, frambozen, lichtbruine basterdsuiker, rode bessen, slagroom, witbrood, zomerfruit en zwarte bessen

Soort:
fruit / zoet
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De zomerkeuken:

Wraps met spinazie en mozzarella

Ingrediënten:
extra vierge-olijfolie, gele courgette, knoflook, mizuna, mozzarellabolletjes, olijfolie, peper, pimpernel, rucola, spinazie, walnotenolie, wittewijnazijn en zout

Soort:
tortilla / barbecue/grill / vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De zomerkeuken:

Gebakken kip met pesto

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, kipfilet, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, pijnboompitjes, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
gevogelte
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De zomerkeuken:

In het blad gegrilde maïskolven

Ingrediënten:
bladpeterselie, boter, citroensap, gedroogde rode peper, maiskolven, zout en zwarte peper

Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / groente
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / nagerecht uit De zomerkeuken:

Taart van verse vijgen en filodeeg

Ingrediënten:
amandelessence, basterdsuiker, bloem, boter, ei, filodeeg, griekse yoghurt, poedersuiker, room, vanille-ijs, vijgen en volle boerenmelk

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De zomerkeuken:

Salade van watermeloen en feta

Ingrediënten:
azijn, citroensap, extra vierge-olijfolie, feta, friséesla, komijn, pompoenzaadjes, tijm, watermeloen, zonnebloempitten en zwarte olijven

Soort:
salade / fruit / vegetarisch
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit De zomerkeuken:

Zeevruchtensalade

Ingrediënten:
bladpeterselie, ciderazijn, citroensap, dijonmosterd, droge witte wijn, extra vierge-olijfolie, garnalen, gedroogde rode spaanse peper, inktvis, knoflook, mosselen, olijfolie, radicchio, sint-jakobsschelp, strandgapers, witlof en wittewijnazijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Buffet / bijgerecht uit De zomerkeuken:

Sperziebonen met tomaten

Ingrediënten:
citroensap, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, pruimtomaten, sperziebonen, ui, zout, zwarte olijven en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / nagerecht uit De zomerkeuken:

Abrikozen met amandelvulling

Ingrediënten:
abrikozen, amandelen, amandelessence, basterdsuiker, boter, citroensap, munt, oranjebloesemwater en poedersuiker

Soort:
fruit / zoet
Een recept uit B. Jones en C. Arber - De zomerkeuken

Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit De zomerkeuken:

Klassieke gazpacho

Ingrediënten:
bladpeterselie, brood, knoflook, komkommer, olijfolie, rode paprika, tomaat, ui, witbroodkruim, wittewijnazijn, zout en zwarte peper

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Alle recepten van B. Jones