Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, bouillon, groente, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rode ui, rozemarijn, rundergehakt, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit Stadskookboek Rotterdam:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Mediterrane Odyssee:
Recept uit Margriet kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit De herenkookclub:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta: