Pappardelle met een gemengde vleessaus

Je vindt dit recept op pagina 190 in De zilveren lepel pasta .

Keuken:
Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte
Bereidingstijd:
75 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Soep met lamsgehaktballetjes

Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes

Pasteitjes met bolognesesaus

Een recept uit Rosalba De Magistris en Massimo Pessina - Gevulde deeghapjes

Saus voor over de pasta

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Tomatensaus

Een recept uit Alberto Musacchio, Malu Simões en David Piening - Vegeterranean