Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Gefrituurde groente gepaneerd met bloem
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroen, groente, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, citroenrasp, citroensap, citroenschil, droge witte wijn, ei, groente, kalfsschenkel, kippenbouillon, knoflook, laurier, laurierblad, peper, peterselie, rode ui, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Vegeterranean:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Mixen mengen malen:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Piri piri & sardientjes:
Recept uit Thug kitchen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Plenty more:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Lunch / snack of tussendoortje uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.: