Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gepaneerde kalfslever
- Ingrediënten:
- ei, kalfslever, knoflook, paneermeel, verse peterselie, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / frituur
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, ei, kalfsvlees, kruiden, olijfolie, peper, peterselie, rode paprika, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept uit De worst story:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Mijn Franse keuken: