Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Rode kool
- Ingrediënten:
- boter, boterolie, honing, kaneelpijpje, kruidnagel, rode kool, rode wijn, sjalot, tijm en vossenbessen
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, appel, azijn, bouillon, chocolade, groente, honing, kaas, kaneelstokje, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, noten, olijfolie, peper, peterselie, pitten, suiker, ui, wijn, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Bijgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit De Dikke van Dam:
Bijgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Lekker Hollands:
Recept van Food & Friends:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Ingrediënten:
Recept van Food & Friends:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Portfolio:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit Jong a/d kook:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Bijgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Wijn van eigen bodem: