Haas met creme van rode kool, gebakken bloedworst en kussentjes van appel met creme van vanilleschorseneren, jus met iets bonenkruid

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 144 in Portfolio .

Gang:
voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vlees / wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bietjesstamppot met moeders gehaktballen

Een recept uit Anne Zeevalk en New Horizonz - Jong a/d kook

Tartaar van Pietjesveld met gepocheerd scharrelei

Een recept uit Mariella Beukers en Irene de Vette - Wijn van eigen bodem

Hete bliksem (schuim)

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Kruidige bierstoof met seitan, rode biet, ontbijtkoek

Een recept uit Isabel