Peter Gast

We hebben 3 boeken van Peter Gast waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Peter Gast? Registreren is gratis!

Boeken van Peter Gast

Recepten van Peter Gast

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Tomatenbouillon, lobbig

Ingrediënten:
gelatine, groene paprika, knoflook, komkommer, steranijs, suiker, tomaat, vanillestokje, witte wijn, witte wijnazijn en zout

Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Schaaldierengelei

Ingrediënten:
agar-agar, schaaldierenbouillon en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schuim/mousse/gelei
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Rood fruitmarinade

Ingrediënten:
citroenschil, dragon, geleisuiker, honing, kaneelstokje, kruidnagel, steranijs, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Basisdressing

Ingrediënten:
azijn, poedersuiker, vanillestokje, zonnebloemolie en zout

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Zwolse mosterdroom

Ingrediënten:
basisjus, cognac, cream sherry, crème fraîche, knoflookpuree, room, roomboter en zwolse mosterd

Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Basisjus

Ingrediënten:
broeipoot, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, paddestoelen, peperkorrels, peterselie, prei, rode wijn, tomatenpuree, ui, water en winterpeen

Soort:
vlees / saus/dressing/jus
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Gembergelei

Ingrediënten:
agar-agar, gembersap en water

Soort:
vegetarisch
Een recept uit R. De Boer, Peter Gast en P. Casell - Portfolio

Basisrecept uit Portfolio:

Mosselschuim

Ingrediënten:
crème fraîche, room, roomboter, steranijs, ui, venkel, witte wijn, wortel, zeeuwse mosselen en zout

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / schuim/mousse/gelei
Alle recepten van Peter Gast