Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Prei met tomaat - parri al pomodoro
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, prei, sjalot, tomaat, verse tijm en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroen, citroensap, cognac, droge witte wijn, groente, knoflook, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, saffraan, sjalot, tijm, ui, venkel, water, wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Honger als een paard:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Made in Sicily :
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Basisrecept uit BioBudget:
Diner / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Basisrecept uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Trattoria:
Lunch / avondmaal uit A propos bistro:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Bijgerecht / basisrecept uit Rijst en risotto:
Recept uit Brouw het zelf:
Recept uit Vis en schaaldieren: