lamsnavarin

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 206 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
vlees
Bereidingstijd:
145 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Boeuf Bourguignon

Een recept uit Arthur le Caisne - Het slagershandboek voor de thuiskok

Mijn favoriete kerstkip

Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Bitterballetjes van voorjaarsgroenten met aardappel-mosterdpuree en een dip van piccalilly

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem

Kip in roomsaus * Blanquette de volaille

Een recept uit Ursula Strik