26 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: azijnbloembotergedroogde tijmkaneelstokjekippenbouillonknoflookkomijnlamsschouderlamsvleeslaurierlaurierbladlimoensapolijfoliepeperrozemarijnrunderbouillontomaatuivleeswaterwitte wijnwortelzeezout
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit  - Lamsvlees nieuwe stijl

Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:

Lamsbout met groentevulling

Ingrediënten:
bruine fond, courgette, droge sherry, gele pompoen, kippenbouillon, lamsbout, maïzena, parmezaanse kaas, saffloerolie, sjalot, tijm, ui, water, winterwortel, zout en zwarte peper

Soort:
lamsvlees / ovenschotel
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Citroen-tijm

Ingrediënten:
bouillon, citroenen, knoflooktenen, verse tijmblaadjes, vlees, witte peper en zout

Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Gebraden lamsbout met een korst van knoflook en kruiden

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, droge sherry, fino sherry, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Kim MacLean - Tajine

Diner / hoofdgerecht uit Tajine:

Lamsvlees met witte bonen en merguez

Ingrediënten:
boter, bouillon, bouquet garni, gedroogde witte bonen, knoflook, lamsbout, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, merguezworstjes, ontbijtspek, tomaat, verse bladpeterselie, verse peterselie, verse rozemarijn, verse tijm, versgemalen zwarte peper, witte bonen uit blik en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
tajine / varkensvlees / lamsvlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:

Papardelle met gekruide ragù van lam en kappers

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, extra vierge olijfolie, kappertjes, kippenbouillon, komijn, korianderzaadjes, lamsbout, papardelle, parmezaanse kaas, peper, rode ui, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, venkelzaad, wortel en zout

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Aromatische lamsstoofpot

Ingrediënten:
bonenkruid, bouillon, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaten uit blik en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamspootjes in citroensaus

Ingrediënten:
alcohol, bloem, boter, citroensap, eierdooier, kippenbouillonblokje, knoflook, kruidnagel, lamspoot, laurierblad, nootmuskaat, ui, verse peterselie, verse tijm, water en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Stoofpot uit de Exremadura - caldereta extremeña

Ingrediënten:
azijn, bouillon, gedroogde paprika, gedroogde rode spaanse peper, geitenvlees, knoflook, lamslever, lamsvlees, laurierblad, mild paprikapoeder, olijfolie, peper, ui, verse tijm, witbrood, witte wijn en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Dragon-mosterd

Ingrediënten:
bouillon, gedroogde tijm, dragon, krulpeterselie, mosterdzaad, nootmuskaat, vlees, witte peper, witte wijn, zout en zwarte peper

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Cajun

Ingrediënten:
bouillon, cayennepeper, foelie, gedroogde tijm, knoflook, peperoncini, vlees, zoet paprikapoeder en zout

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:

Lamsragout met voorjaarsgroenten - navarin printanier

Ingrediënten:
bloem, bospeen, bosui, boter, bouquet garni, doperwten, haricots verts, kippenbouillon, knoflook, lamsborst, lamshals, lamsschouder, lamsvlees, laurierblad, meiknolletjes, olie, peper, suiker, tomaat, verse kervel, verse peterselie, verse tijm en zout

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Irish stew met lamshals

Ingrediënten:
aardappel, boter, lamsbouillon, lamshals, lamsnek, peper, tijm, ui, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
stoofgerecht
Een recept uit Ursula Strik

Recept van Miss Fromage:

Kippensoep

Ingrediënten:
bospeen, bouillon, gedroogde tijm, ui, kippenbouten, knoflookpoeder, kruidnagels, kurkuma, peperkorrels, peterselie, prei, tomaten, vermicelli, vlees, zout en zwarte peper

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

carne con chocolate

Ingrediënten:
aardappel, bloem, brandewijn, gemalen zwarte peper, kastanjechampignons, knoflook, laurierblad, magere runderlappen, olijfolie, ontbijtspek, paprikapoeder, peperkorrel, prei, pure chocolade, rode wijn, spaanse ui, tomaat, varkenspoot, verse peterselie, verse tijm, vlees, vleesbouillon, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Vegan monday: ultieme champignonsoep

Ingrediënten:
alcohol, bouillon, champignons, eieren, extra vergine olijfolie, fruit, gedroogde paddenstoelen, gedroogde tijm, groentebouillon, knoflook, knoflooktenen, madera, marsala, medium sherry, zout, olie, paddenstoelen, peper, shiitakes, tijm, truffelolie, ui, versgemalen zwarte peper, vlees, water, wijn, wilde paddenstoelen, zeezout, zout, 
zout en peper en zuivel

Een recept uit Betina Oostveen

Recept van Betty's Kitchen:

Foodelicious in Rotterdam (delicatessen) + webshop

Ingrediënten:
bloemen, bouillon, chocolade, droge worst, geklaarde boter, ghee, ham, italiaanse worst, jam, knoflook, kokosnoot, maldon zeezout, olijfolie, paddestoelen, pinda’s, risotto, stokbrood, tomaten, tuinkruiden, vis, vlees, worsten, zeezout en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Vietnamese Pho met eend

Ingrediënten:
anijs, basilicum, bouillon, chili, eend, eendenborsten, eendenvet, eiernoedels, fruit, gember, groene kruiden, groenten, taugé, hoisinsaus, kaneelstokje, kaneelstokje, kastanje champignons, kip, kippenbouillon, knoflook, kokos, kruiden, limoensap, munt, noedels, oestersaus, paddestoelen, paksoi, pinda’s, rode chilipeper, shiitake, sjalot, spinazie, sugarsnaps, taugé, knoflook, gember, verse koriander, peper, vet, vlees, witte kool en zout

Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Machaca: Mexicaanse pulled beef & andere heerlijkheden

Ingrediënten:
azijn, olijfolie, laurier, tomaat in blik, knoflook, crème fraîche, gemalen komijn, knoflook, gerookt paprikapoeder, groene pepers, kaneelstokje, knoflook, komijn, kruidenmengsel, laurierblaadjes, limoensap, olijfolie, oregano, paprika, peper, pepers, 
zout en peper, rode paprika, rode pepers, rode pepertjes, rode uien, rode wijn azijn, runderbouillon, short rib, knoflook, tomaat, tomatensaus, ui, uien, ui, verse koriander, peper, vet, vlees, worcestersaus en zout

Haal meer recepten op...