Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Lamsvlees met ananas
- Ingrediënten:
- ananas, ananassap, boter, bruine suiker, citroenrasp, citroensap, gemberpoeder, knoflook, lamspoot, peper, peterselie, ui en zout
- Keuken:
- Tropisch
- Soort:
- lamsvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, fijne kristalsuiker, gehakt, gist, kaneel, kip, kippenbouillon, knoflook, lamsgehakt, lamsschouder, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, tijm, ui, vlees, water, zeezout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Brits bakboek:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Picknick / diner / buffet / snack of tussendoortje / nagerecht / bij de koffie uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / hoofdgerecht uit Peter Jordan & Steven Wheeler - The Ultimate Mushroom Book:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit 5 - Topkoks voor thuiskoks:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro Londen:
Diner / voorgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van De Hippe Vegetarier: