Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, dille, gember, groente, knoflook, komkommer, kurkuma, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, specerijen, spinazie, ui, vet, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spuntino:
Bijgerecht uit Jam, gelei, confituur:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit Noma:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / buffet / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Istanbul:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Food for thought:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit BioBudget:
Bijgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / voorgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Varkensvlees:
Buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: