Coniglio con le "Paglie" / Zoetzuur konijn

Je vindt dit recept op pagina 28 in Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking .

Keuken:
Siciliaans / Italiaans
Soort:
wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Rode biet met haring

Een recept uit Frank van Berkum en Arjan Boogerds - Gezond slank met dr. Frank

Andijvie met warme walnotendressing en spekjes

Een recept uit Marianne Breukers

Andijviesalade met peer, walnoten & roquefort

Een recept uit Willemijn

Andijvie met warme walnotendressing en spekjes

Serveersuggestie Andijvie met warme walnotendressing en spekjes