Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Bourekia (Gefrituurde pasteitjes met roomkaas & kaneel)
- Ingrediënten:
- basterdsuiker, bloem, boter, cakemeel, citroen, kaneel, olijfolie, poedersuiker, ricotta en sinaasappelbloesemwater
- Keuken:
- Cypriotisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bloem, boter, citroensap, citroenschil, ei, fruit, gember, kaneelstokje, kippenbouillon, knoflook, krenten, laurier, melk, olie, peper, rode wijn, sinaasappelschil, suiker, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Thuis bij Jamie:
Recept uit Lekkere recepten van het land:
Diner / nagerecht uit Grieks koken:
Recept uit Home made zomer:
Diner / nagerecht uit Cocina Nueva:
Diner / nagerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Proef! Oranjebloesem:
Bijgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit Istanbul:
Recept van Betty's Kitchen:
Diner / voorgerecht uit De Marokkaanse keuken:
Diner / nagerecht / dessert uit De Joodse keuken:
Snack of tussendoortje uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Recept uit Eleonora Consoli Sicilia - The ancient art of cooking :
Diner / nagerecht uit Brindisa:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koude keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise: