Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Tournedos met sjalotjes in rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, droge rode wijn, magere spekblokjes, peterselie, sjalot, tijm, tournedos en vleesfond
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, ei, fond, gehakt, kalfsbotten, kaneel, knoflook, kruidnagel, lardons, laurier, laurierblad, olijfolie, oregano, peper, peterselie, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, vleesbouillon, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Fratello & Sorella:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit De Dikke van Dam:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Recept van Patesserie:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:
Recept van Patesserie:
Recept van Miss Fromage:
Recept van Es' Factory:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Lunch / buffet / bijgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Bijgerecht uit Provence:
Recept uit de snelle keuken:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Made in Italy: