Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, droge witte wijn, ei, griekse yoghurt, groentebouillon, kippenbouillon, koriander, laurier, munt, olie, paprikapoeder, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, sjalot, tijm, tomaat, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De Urban Cook:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / voorgerecht uit Noedels:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Turquoise:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Turquoise:
Diner / hoofdgerecht uit Nigella Express:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Piri piri & sardientjes:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / voorgerecht uit Vis en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: