Krokante polentacrostini met gegrilde kipreepjes en guacamole

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 42 in Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks .

Keuken:
Italiaans
Gang:
borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tosti uit de pan met cheddar, spek en avocado

Serveersuggestie Tosti uit de pan met cheddar, spek en avocado

Biefstuk met champignons en wokgroente

Een recept uit Sandra van Schijndel - Let's go Paleo

Tosti uit de pan met cheddar, spek en avocado

Een recept uit Marianne Breukers

Gebakken avocado

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze