Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kalfslever
- Ingrediënten:
- citroensap, hofmeesterboter, kalfslever, olie, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- barbecue/grill / kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, dille, eidooier, kalfsvlees, knoflook, komkommer, kruiden, olie, peper, peterselie, prei, sjalot, tomaat, ui, vlees, water, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Het Hummus kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie: