Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | balsamicoazijn, basilicum, bleekselderij, gele paprika, gember, groene paprika, groente, knoflook, komkommer, mosterd, olie, olijfolie, oregano, paprika, peper, rode ui, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Dressings en marinades:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit The big green egg book:
Recept uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Basisrecept uit Home made:
Bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Bijgerecht uit Zuur:
Lunch / buffet / avondmaal uit Veg!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Tapas:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Tomaten: