Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Bavette met gebakken witlof, sjalotten en aardappelen
- Ingrediënten:
- aardappel, bavette (vlees), bloem, boter, bouillon, bruine fond, nootmuskaat, olijfolie, peper, rode port, sjalotten, rozemarijn, tijm en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, citroensap, dragon, droge witte wijn, knoflook, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, room, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / voorgerecht uit Noedels:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht / avondmaal uit Noedels:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / tussengerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Recept uit Baru Belanda: