Peterseliesoep met gevulde canneloniringetjes

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 34 in Parade van pasta & pizza .

Keuken:
Europees
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / pasta/noodles / gevogelte
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Eiersymphonie

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Cannelloni met bechamel

Een recept uit  - De zilveren lepel pasta

Cannelloni met tonijn

Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Cannelloni met ricotta en spinazie

Een recept uit J. van der Lee-van der Heijden - AH eetboekenreeks 2 - Pasta