Recept uit Sous vide:
ln melk gepocheerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bieslook, bleekselderij, kalfslever, laurier, melk, olijfolie, peperkorrels, peterseliesteeltjes, prei, room, sjalot, tijm en wortel
- Soort:
- sous-vide / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, cognac, ei, kalfsvlees, knoflook, kruiden, laurier, nootmuskaat, olie, olijfolie, peterselie, prei, sjalot, specerijen, tomaat, ui, vet, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Basisrecept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Eten in Italie:
Diner / buffet / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Raapsteeltje:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas: