Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Gesauteerde kalfslever
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfslever, spek, zout en zwarte peper
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, varkensvlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Recept uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Gesund Geniessen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: