Jacques Meerman - Mediterraneo

Mediterraneo

Een boek van Jacques Meerman

We hebben 56 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Mediterraneo, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Mediterraneo

Een greep uit de 56 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Siciliaans gerecht

Ingrediënten:
ei, gehakt, kaneel, kassie, olie, peper, ribstuk, runderborstvlees, runderschouder, saffraan, spijknardus, ui, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Frankisch lam

Ingrediënten:
lam, rozenwater, sesamolie en zout

Keuken:
Europees / Mediterraans / Arabisch
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Bijgerecht uit Mediterraneo:

Espinac

Ingrediënten:
olie, spinazie en zout

Keuken:
Mediterraans / Catalaans
Soort:
groente
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Levantijnse tharid van sommige christenen

Ingrediënten:
boter, brood, ei, galanga, gedroogde specerijen, gerookt vlees, kaas, cassia, korianderblaadjes, korianderzaad, ontkiemde tuinbonen, snijbiet, ui, vlees, wijnruit, zout en zwarte peper

Keuken:
Mediterraans / Arabisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Vlees met pasta

Ingrediënten:
gedroogde pasta, geklaarde boter, gember, kaneel, korianderzaad, olie, peper, rijst, vlees, water en zout

Keuken:
Mediterraans
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

De derde soort bloemkool

Ingrediënten:
bloemkool, knoflook, olijfolie, pistachenoten, wijnruit en yoghurt

Keuken:
Mediterraans / Syrisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Recept van de Quraysh

Ingrediënten:
ei, komijn, korianderzaad, murri naqi, olie, oregano, peper, saffraan, ui, vette kip, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Noord-Afrikaans / Arabisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Gevulde patrijs

Ingrediënten:
amandelen, cedraatblad, deeg, ei, ingewanden, kaneel, cassia, koriandersap, lavendel, munt, murri naqi, olie, patrijs, peper, pijnboompitten, pistaches, suiker en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Narcissenrijst

Ingrediënten:
azijn, ei, korianderzaad, olie, peper, rijst, saffraan, schapenvlees, water, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
schapenvlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Judhaba met banaan

Ingrediënten:
banaan, brood, kip, rozenwater en suiker

Keuken:
Mediterraans / Arabisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Sanhaji

Ingrediënten:
amandelen, appel, aubergine, azijn, cedraatblad, duif, gans, gehaktkoekjes, geitenvlees, haas, houtduif, kikkererwten, kip, knoflook, konijn, kool, korianderblaadjes, korianderzaad, kweepeer, mirkas, munt, murri naqi, olijven, patrijs, peper, rapen, rundvlees, saffraan, schapenvlees, venkel, water, witte lijster, worst, wortel, zout en zoute limoenen

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Fidawsh

Ingrediënten:
deeg en pasta

Keuken:
Mediterraans / Noord-Afrikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Kaasgebak uit Toledo

Ingrediënten:
anijs, bloem, boter, honing, kaneel, koriander, munt, olie, suiker, verse kaas, water en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Sambusak in Perzische stijl

Ingrediënten:
azijnsaus, gehakt, mosterdsaus, olijfolie, pastadeeg, sesamolie en specerijen

Keuken:
Mediterraans / Iraans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Murri

Ingrediënten:
bedorven gerst, kaneel, kruiden, saffraan, tarwemeel, vijgenbladeren, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
condiment
Toon alle 56 recepten in dit boek