Jacques Meerman - Mediterraneo

Mediterraneo

Een boek van Jacques Meerman

We hebben 56 recepten uit dit boek geindexeerd.

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Mediterraneo, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Recepten uit Mediterraneo

Een greep uit de 56 recepten in dit boek die we geïndexeerd hebben:

Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Frankisch lam

Ingrediënten:
lam, rozenwater, sesamolie en zout

Keuken:
Europees / Mediterraans / Arabisch
Soort:
lamsvlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Ioncada

Ingrediënten:
melk en stremsel

Keuken:
Mediterraans / Italiaans
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Gevulde patrijs

Ingrediënten:
amandelen, cedraatblad, deeg, ei, ingewanden, kaneel, kassia, koriandersap, lavendel, munt, murri naqi, olie, patrijs, peper, pijnboompitten, pistaches, suiker en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Jajaq

Ingrediënten:
artisjok, dragon, knoflook, komkommer, koolstronk, munt, onrijpe amandelen, peterselie, ui, wijnruit en yoghurt

Keuken:
Mediterraans / Turks
Soort:
saus
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Narcissenrijst

Ingrediënten:
azijn, ei, korianderzaad, olie, peper, rijst, saffraan, schapenvlees, water, wortel en zout

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
schapenvlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Tarfist uit Fez

Ingrediënten:
amandelen, boter, broodkruim, honing, kaneel, kruiden, kruidnagel, saffraan, spijknardus, suiker en water

Keuken:
Mediterraans / Noord-Afrikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Mucallak

Ingrediënten:
boter, kaneel, lamsreuzel, olie, peper, verse kaas, zout en zuiglam

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Tharid die ze in Ifruqiyya fatir noemen

Ingrediënten:
amandelen, boter, eidooier, kaneel, kippenvlees, korianderzaad, lamsvlees, olie, olijven, peper, ui, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
stoofgerecht / lamsvlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Dadelbrood uit Ifriqiyya

Ingrediënten:
dadels, ei, gist, harde tarwebloem, honing en olie

Keuken:
Mediterraans / Spaans / Noord-Afrikaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Bijgerecht uit Mediterraneo:

Espinac

Ingrediënten:
olie, spinazie en zout

Keuken:
Mediterraans / Catalaans
Soort:
groente
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Diner / hoofdgerecht uit Mediterraneo:

Noord-Afrikaanse couscous

Ingrediënten:
gehaktballetjes, geklaarde boter, kip, meel, vet en water

Keuken:
Mediterraans / Noord-Afrikaans
Soort:
vlees
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Ravieles

Ingrediënten:
bloem, boter, kaas, peterselie, salie, sjalot en suiker

Keuken:
Mediterraans / Brits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Murri

Ingrediënten:
bedorven gerst, kaneel, kruiden, saffraan, tarwemeel, vijgenbladeren, water en zout

Keuken:
Midden-Oosten / Mediterraans
Soort:
condiment
Een recept uit Jacques Meerman - Mediterraneo

Recept uit Mediterraneo:

Makke

Ingrediënten:
gedroogde tuinbonen, rode wijn en ui

Keuken:
Mediterraans / Noord-Afrikaans
Toon alle 56 recepten in dit boek